GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelem támogatás jön!
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat  


Főoldal :: Rólunk mondták ::

Rólunk mondták

 

 

Napelem, napelem rendszerek, napenergia, áram
Mivel közel egy éve történt a beruházás, a részleteket már elfedte az idő. Munkatársai gyorsan és lelkiismeretesen dolgoztak, és a hálózathoz csatlakozást is leleményesen megoldották gyakorlatilag a lakótér bármiféle megzavarása nélkül.
Egyetlen negatívum az Elmű késlekedése volt. Több, mint másfél hónapot meghaladó időt kellett a mérőcserére várni. (ápr.16 - júni.06)
A rendszer szépen dolgozik, az eddigi 11 hónap alatt a 2kWp rendszer 2050 kWh-t teljesített a inverter szerint. A hálózatba visszatáplált energia tavaly június óta 860 kWh.
 

 

Napelem, napelem rendszer, napenergia, áramSzuper, szuper, szuper.

 

 

 

 

Napelem, napelem rendszerek, napenergia, áram
Lassan egy éve működik - 2013 ápr 20-án szerelték fel, 29-én szerelte fel az Eon az ad-vesz mérő órát -  az Önök által megépített napelem rendszerünk. A munkára korrekt szerződést kötöttünk, gyorsan megkaptuk és nem volt semmi dolgunk az Eon engedély beszerzésével.  A rendszer felépítése fél napig tartott - nem volt zavaró - jól szervezett volt. A berendezések zavartalanul működnek és bár még egy hónap hiányzik az egy évhez, jól becsülhetően megtermeli a tervezett áram mennyiséget. ( 2,07 KW -os rendszer, 2014.március 15-ig termelt 2170 KWó.)

 

 

 

Napelem, napelem rendszerek, napenergia, áram
Tisztelt GreenSys Electric KFT!

Csak annyit szeretnék, hogy mind a telepitést végző szakemberek, mind az üzletkötőjük kiválló munkájának köszönhetően büszkén mondom el mindenkinek, hogy ez egy SZUPERCSAPAT! A beépitett rendszer hozta a várt eredményeket, sőt túlteljesitett (többlettel zárom az elvárttól)! Ez az Önök által ajánlott és telepitett ( Fronius IG Plus 3.2kw-os, hálózatra visszatápláló) rendszer kiválló azok számára, aki nem szeretne villanyszámlát!
Tisztelettel!

Egyik elégedett ügyfelük!


 

 

 

 

Napelem, napelem rendszerek, napenergia, áram

A kért véleményt az alábbiakban adom, és mellékletként az ígért képeket is küldöm.

Az interneten találtam a GreenSys Elektric Kft weboldalára. Érdeklődésemre adott árajánlatuk megnyerte a tetszésemet.

Személyes helyszíni találkozásunkkor meghatároztuk a szükséges teljesítményt. Ezt követően a karácsonyi ünnepek után január elején gyors szakszerű szerelés után üzemképes volt a berendezés. Az áramszolgáltatói engedélyt is a GreenSys intézte. 

 

 

 

Napelem, napelem rendszerek, napenergia, áram
Mi 100 %-ban meg voltunk elégedve az önök cégével. Már az üzletkötő megérkezésekkor ért meglepetés, mert percre pontosan érkezett a megbeszélt időpontra, mert sok vállalkozásnál szerintem probléma a pontatlanság.
Minden részletet elmondott, minden kérdésünkre válaszolt, és minden úgy történt (szerelés, fizetés), ahogy elmondta, nem próbáltak meg átverni, sem plusz pénzt elkérni. A szerelésnél is mindennel meg voltunk elégedve, nyugodt szívvel ajánljuk cégüket másoknak is.


 

 

 

 

Napelem, napelem rendszerek, napenergia, áramFelmerült bennünk a napelemes rendszer telepítésének a gondolata. Szinte nulla hozzáértéssel rendelkeztem a témával kapcsolatban. Az interneten olvasgattam (többek között az Önök honlapján) utána, hogy mi is ez az egész. Majd ezen tudással felvértezve kigondoltuk, hogy milyen és mekkora rendszer kellene. Több céget is megkerestem e-mail-en árajánlat kéréssel. A cégek nagy része válaszra sem méltatott, szemben Önökkel, akik a részletek pontosítása miatt egyből telefonon kerestek. Majd megbeszéltünk az üzletkötővel egy személyes találkozót, ahol is részletes felvilágosítást kaptam a rendszerről, a kivitelezés menetéről és minden felmerülő kérdésről. Ezután egy konkurens cég is adott helyszíni ajánlatot, ám az Önök kollégája meggyőzőtt, hogy jobban járunk ha inkább minőségi anyagokkal csináltatjuk, mint olcsóval. Így a kivitelezést Önök végezték, amivel azóta is teljesen elégedett vagyok. Örülök, hogy Önök mellett döntöttünk.
 

 

 

 

Napelem, napelem rendszerek, napenergia, áramÖsszesen 12 cégnek küldtem ki az árajánlat kérő levelemet, ebből a mezőnyből győzött a GSE. Ami nagyon szimpatikus volt, a gyors, és ügyfélközpontú reagálás, valamint a pályázati elszámolásból adódó problémáink és kéréseink rugalmas kezelése. Mind a két kapcsolattartóval (Tamás és Katalin) messzemenőkig elégedettek voltunk! A felszerelés során külön ki kell emelnem, hogy számomra nehéz időszakban (műtétem előestéjén) került sor a munkálatokra, és a nálunk dolgozó kollégák udvariasan és minimális szeméttel, bontási károkkal oldották meg a (mint menetközben kiderült nem egyszerű) villanyszerelési munkálatokat.

Mindent összevetve a házunk felújítása és az állattartó épületek építése során eddig összesen 3 kivitelezővel voltunk teljes mértékben elégedettek, ebből az egyik a GSE volt. Tervezem a későbbiekben pályázatból a maradék épületeink felújítását is, és ezzel párhuzamosan a napelemes rendszer bővítését is, így remélem, fogunk még együtt dolgozni.

 

 

 

 

Napelem, napelem rendszerek, napenergia, áramKicsit sok az egyéb irányú teendő mostanában, de a kért jellemzést nem kikerülve íme a vélemény:
Mikor kis cégünk a megújuló energiák alkalmazása mellett döntött, több ilyen kivitelezéssel foglalkozó vállakozást is megkeresett. Volt "ilyen" is és "olyan" is, erről is érdemes lenne egy kissebb esszét írni, hogy micsoda különbségek vannak. Ebből a viszonylag nagy merítésből mindjárt kitűnt a GreenSys a megfelelő, segítőkész, konstruktív hozzáállásával, aminek köszönhetően elnyerte a kivitelezés lehetőségét. Nem csalódtunk bennük ezután sem, a megvalósítás szinte zökkenőmentesen jött létre. A lehető legrövidebb idő alatt (fél nap) a helyére került minden és még az utólag felmerült korrekciókat is gyorsan redezték el. Mivel támogatást is igénybe vettünk, a pályázathoz szükséges papírmunkában és az engedélyeztetésben is mindig segítőkészen álltak a rendelkezésünkre.
Összefoglalva: ügyes csapat, jó ár-érték arány.
A rendszer azóta meglepően jól dolgozik, a két és fél hónapos fennállása óta majdnem két hónapnyi villamos energiát termelt (persze a nap is sokat sütött, többet az ilyenkor szokásosnál).
Maradok tisztelettel


 

 

 

A következő véleményt adom:

Amikor elhatároztam, hogy napelemek telepítésébe fogok kezdeni nem volt látókörömben ez a cég. Sok kérdésem volt, és ráadásul nagyon bizalmatlan ember is vagyok. Így rengeteg választ kellett adni, hogy azt tudjam mondani, igen ez a Cég lesz, aki megépíti az erőművemet. Volt minden, cégkivonattól kezdve, műszaki kérdésig minden. Belevágtunk.
Az kell utólag mondani, hogy nem bántam meg. Amit megbeszéltünk az úgy volt, ha 2.-a akkor 2.-a, ha visszahívás, akkor még az nap. Ilyen Magyarországon nem szokott előfordulni, hogy amiben megegyeztünk az valóban úgy van, és nincs a hátterében semmi mutyi.
Most várom, hogy összegyűljön a második ütemre a pénz és mehet a beruházás.

 

 

 

Interneten keresgéltem, a különböző lehetőségeket hasonlítottam össze, 7-8 ajánlatot kértem be.
Bár nem az Önöké volt a legkedvezőbb ajánlat, mégis Önöket választottam, és jó döntés volt.
A szakértő azonnal felkeresett, alapos, szakértelemről tanúskodó felmérést végzett, tett ajánlatot a rendszerre.
Diehl Platinum 4800TLD lett a kiválasztott.
A megbeszélt időpontban megjelent kollégáival, és gyorsan szakszerűen elvégezte a munkát. Nem sikerült ugyan egy nap alatt elvégezni, de a parabola antenna miatt nem várt nehézségek adódtak, így másnap fejezték be, de ez semmilyen fennakadást, zavart nekem nem okozott.
Utána már működött is a rendszer.
Minden bürokratikus munkát is korrekten elvégeztek, az egy másik dolog, hogy az ELMŰ őnagysága 2 hónap után cserélte le az órát, minden igyekezetük ellenére.
Azóta hibátlanul működik minden, persze egyelőre erősen mínuszban vagyok, hiszen a téli hónapokban nem sokat termelt, de már most márciusban jelentős a javulás.
Szívesen ajánlom Önöket mindenkinek, korrekt, tisztességes a cég, és a munkatársai is.

További sok sikert.

  
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 2030 Érd, Piroska u. 12./2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg