GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Zöldenergia fejleszti a kiskunok vidékét ::

Zöldenergia fejleszti a kiskunok vidékét

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áramNapelemek a tanyán. - Százharminc hektáros jászszentlászlói családi gazdaságunkban környezettudatosan, ökológiai szemléletben gazdálkodunk. Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap LEADER-forrásaiból finanszírozott Darányi Ignác Terv keretében pályázatot nyertünk, Működő biomalom energiaellátásához napelemes rendszer kiépítése címmel.

 

A pályázatban 16 napelemből álló, 4 kilowattos rendszer telepítését terveztük, amelyhez 1 128 000 forint támogatást kaptunk.A kivitelezés során – amely áprilisban fejeződött be – a napelemrendszert bővítettük: a jelenleg 24 napelemből álló rendszer 6,2 kilowatt energiát tud termelni.

 

Célunk egy önfenntartó, természet közeli családi ökogazdaság kialakítása, ezért az alternatív energiára való áttérést kiemelt feladatunknak tartjuk. A Kiskunok Vidékéért Egyesület LEADER HACS (Helyi Akciócsoport) munkatársai végigkísérték munkánkat a pályázatírástól a kifizetésig. Köszönjük a segítségüket, nélkülük a terv nem sikerülhetett volna.

 

Örülünk, hogy Magyarország napsütésben egyik leggazdagabb táján, a kiskunsági homokhátságon, Jászszentlászló tanyavilágában a pályázat révén részesei lehetünk a zöldenergia-programnak.

 

Az alternatív energiaellátásban nagy lehetőséget látunk, különösen azokon a területeken, ahol a napsütéses órák száma ennyire magas.

 

Bízunk abban, hogy egyre több háztartásban és gazdaságban létesülhet ilyen kiserőmű, amely nemcsak környezetbarát, de lehetővé teszi a független és gazdaságos energiaellátást is. S az sem mellékes, hogy ezzel jó példát mutathatunk a gyermekeink, a felnövekvő nemzedék számára.

 

2014.06.20.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 2030 Érd, Piroska u. 12./2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg