GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Polikristályos napelem Monokristályos full black napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Üzembe helyezték a szolnoki napelem erőművet ::

Üzembe helyezték a szolnoki napelem erőművet

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áram464 kilowatt beépített teljesítményű naperőmű kezdhette meg a villamos energia termelést Szolnokon.

 

Az építési területen történő telepítés engedélyeztetése után még az ősz folyamán megkezdődött az 1894 db 245Wp teljesítményű Kyocera napelemből és 21 db SMA inverterből álló, talajra telepített tartószerkezetre helyezett naperőmű kivitelezése. A terveknek megfelelően a végrehajtási munkák befejezése után diadallal zárult az erőmű üzembe vételi eljárása, így a Spartak Kft. által telepített naperőmű 2014. február 27-én megkezdte a villamos energia termelést – nyilatkozta dr. Naszradi Tamás projekt menedzser. A szolnoki naperőmű éves szinten 602 MWh villamos energiát termel és táplál a közcélú hálózatba.

A 341 millió forintos összköltségvetést meghaladó befektetéshez a Spartak Kft. az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programon belül a KEOP-4.4.0/11 Megújuló energia alapú villamos energia, kapcsolt hő és villamos energia, valamint biometán termelés tárgyú pályázaton 50 százalékos vissza nem térítendő támogatást hozhatott el.

A beruházás segíti, hogy Magyarország teljesíthesse a megújuló energiák hasznosítása terén az Európai Unió felé tett kötelezettségvállalását.

 

2014.03.10

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg