GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Polikristályos napelem Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Úszó otthonok - napelemmel ::

Úszó otthonok - napelemmel

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áramA környezettudatosan megépített lakóhajókat Hollandiában már évek óta megszokott élettérként tartják számon. A szigetországban, az Egyesült Királyságban viszont csak mostanság terjed, lesz egyre népszerűbb az otthon teremtésnek ez a formája.

 

Mind többen választják a vizen való lakást, ezt a különleges lakókörnyezetet. S teszik ezt a fenntarthatóságuk, a költséghatékonyságuk miatt. Ezek az úszó otthonok immáron jelen vannak Anglia több nagyvárosában, Londonon kívül az ipari területeken, így többek Glasgowban és Liverpoolban is. 

 

Köszönhető ez elsősorban az SRT Ecobuild vállalatnak, amely felismerte ezt a társadalmi igényt ezeknek a lakóhajóknak a kialakítására. Ennek az irányvonalnak a mentén, sajátos konstrukcióik alkalmazásával mind több napelemes úszó otthont építenek és értékesítenek. Ezek a két hálószobás, komfortos úszó házak napenergiával, napelemmel működnek és összevetve a hasonló méretű szárazföldi drága belvárosi otthonokkal, jóval olcsóbban fenntarthatóak. A cég ügyvezető igazgatója, Tom King projektjükről az alábbi nyilatkozatot adta:

“Célunk, hogy alacsony szén-dioxid kibocsátású és energiahatékony otthonokat hozzunk létre, legyen szó szárazföldről, vagy vízről.” Semmi kétség, szándékukat siker koronázza, hiszen törekvéseik révén egyre többen költöznek ezekbe a szokatlan vízi lakásokba.

 

2014.05.09.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg