GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Polikristályos napelem Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Szív alakú naperőmű ::

Szív alakú naperőmű

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áramA hatalmas szív alakú napenergia farm a csendes-óceáni Új-Kaledónia szigetén épül, és a jövő év elején kezdi meg működését.

 

A Conergy Australia által tervezett különleges formájú napelem farm jelképes üzenete a világnak, hogy itt az ideje megszeretni a napenergiát. A 2 megawatt teljesítményű naperőmű beüzemelése jövő év elején várható, mely 750 otthont lát majd el elektromos árammal. 

 

A négyhektáros nap-szív

 

A négyhektárnyi területet elfoglaló nap-szívet 7888 solar panel alkotja majd, és Új-Kaledónia legnagyobb szigetén, a Grand Terre szigeten épül. A dizájn ötletét egy közelben lévő természet alkotta szív formájú mangrove erdő, a „Coeur de Voh” (Voh szíve) adta.

 

„A Coeur de Voh” fontos jelkép az itt élő emberek számára”, nyilatkozta David McCallum, a Conergy cég vezetője. – A szív alakzatban nőtt mangrove erdő a természet rendkívüli alkotása. Az „Új-Kaledónia szíve” naperőmű létrehozásával az a célunk, hogy ezt a természeti csodát jelképesen is megduplázzuk, és egy olyan tiszta energiaforrást adjunk a világnak, mely nagyban csökkenti a bolygó környezeti terhelését, ugyanakkor mélyebb üzenetet is hordoz.”

 

A nap panelek várhatóan mintegy 2 millió tonna káros anyag kibocsátástól mentik meg a szigetet és a bolygót, az erőmű 25 éves élettartama alatt, a tervezők pedig azt is remélik, hogy az „Új-Kaledónia szíve” lesz a világ legszebb naperőműve is egyben.

 

2014.10.03.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg