GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem Napelemes rendszerek árajánlat  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Ruanda napenergia-projektje ::

Ruanda napenergia-projektje

napelem, napelem rendszerekAz amszterdami központú, ám leginkább a fejlődő világban tevékenykedő Gigawatt Global (GWG) szervezet által 23,7 millió dollár költséggel épített 8,5 gigawatt kapacitású napenergia-telep 6 százalékkal emeli meg a kelet-afrikai ország teljes villamosenergia-termelő kapacitását.

Ráadásul ez az első befejezett projekt, amelyet az Africa Clean Energy Finance Initiative (Kezdeményezés az afrikai tiszta energia finanszírozásáért) program keretében adtak át.  A február 5-én tartott hivatalos avató ünnepségen jelen volt többek között Ruanda infrastruktúra-ügyi minisztere, James Musoni is.napelem, napelem rendszerekAz új napenergia-telep nem kevesebb, mint 15 ezer ruandai otthon teljes energiaszükségletét elégíti ki, és az sem elhanyagolható szempont, hogy utat mutat az egész kontinens számára, hogy Afrika energiaigényének fedezésében a naperőműveknek döntő szerepük lehet.

 

Az sem véletlen, hogy az első ilyen létesítmény helyszíne nem valamely város pereme, hanem egy ruandai falu, méghozzá egy egészen különleges település.

 

Már a neve sem mindennapi: Agahozo-Shalom Youth Village. Az ifjúsági falu elnevezés már árulkodó: olyan fiatalok és gyermekek leltek itt otthonra, akik szüleiket az 1994-es ruandai tömegmészárlás során vesztették el, amikor egy politikai indíttatású etnikai tömeghisztériában 800 ezer tuszi és az erőszakot ellenző hutu nemzetiségű ember vesztette életét. Az eredmény társadalmi katasztrófa, hiszen gyermekek százezrei maradtak család, ellátás nélkül.

 

Az ő gondozásukra, felnevelésükre hozták létre nemzetközi összefogással az Agahozo-Shalom ifjúsági falut, amely e projekt révén nemcsak áramhoz, de a felnövekvő fiatalok számára munkalehetőségekhez is hozzájut.

 

2015.02.20.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg