GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Polikristályos napelem Monokristályos full black napelem Napelemes rendszerek árajánlat  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: OnBeat, a napelemes fejhallgató ::

OnBeat, a napelemes fejhallgató

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áramHa süti a nap a fejünket és nem védjük sapkával, kendővel, bármilyen fejfedővel, annak csak a hátrányait éltük meg az eddigiekben. Ideje lesz ezentúl másképpen “megközelíteni” ezt a helyzetet, az előnyeit is számba venni.

 

Természetesen továbbra is óvni kell az ártó napsugaraktól a fejünket, de már értéket is kapnak azok a sugarak, ha mondjuk egy napelemes fejhallgatót használunk. 

 

 

Tudni illik ilyen is létezik mostanság. A nappanelek fejlesztése ott tart, hogy az ultravékony és rugalmas anyagú megoldások kikisérletezésével ezek a kis elektronikai árucikkek is képesek napenergia felhasználásával működni. Miként néz ki egy ilyen eszköz?

 

A nappanel a fejhallgató tartó ívét borítja, a fülre rakható blokkban helyezték el az áramot leadó kis akkumulátorokat. Ezek USB-vel egyébként más eszközökről is feltölthetők.

 

A 0,55 watt kapacitásra tervezett napelemes fejhallgató úgymond önállósíthatja is magát, ugyanis nem csak saját használatban lévő mobil fejhallgatónkat tudja ellátni energiával, hanem egy-egy esetben, akár egész napra rácsatlakozhatunk más, illetve mások által használt eszközökre is. OnBeat néven már kaphatók a kereskedelmi forgalomban ezek a britek által kifejlesztett napelemes fejhallgatók, de piaci áruk még nem közismert.

 

Egyelőre pontosan nem tudni mibe kerülnek. A hozzávetőleges árukról van csupán információ, amelyet hetven és százhúsz angol font közötti árra taksálnak.

 

2014.10.31. alternativenergia.hu

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg