GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Polikristályos napelem Monokristályos full black napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Napenergiára vált a Fehér Ház ::

Napenergiára vált a Fehér Ház

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áramBarack Obama háza is beállt azon, egyre nagyobb számú amerikai ingatlanok sorába, mely a napenergiára lehetőségként, tiszta energiaként és a jövő sok szempontból meghatározó iparágának egyik kéznyomaként tekint. Amerikában jelenleg minden negyedik percben egy újabb lakástulajdonos lép be a napenergiatermelők körébe vagyis napelem tulajdonossá válik. Az elmúlt évben ez azt eredményezte, hogy 23 ezer új munkahelyet teremtett a napelem piac.Nem csoda, hogy az egyre nagyobb ismertségre szert tevő technológia nem hagyta hidegen az amerikai elnököt sem.

Az Egyesült Államokban ez a történet valójában nagyon egyszerű, és teljesen logikus is. Mivel az a nálunk továbbra is gyakran hangoztatott ellenérv, miszerint a napenergiatermelés drága, Amerikában - tehát az olaj és palagáz hazájában! - megbukik. A leglátványosabb tényező, ami a napenergiára váltást alátámasztja, az USA-ban is az ár. A Cleantechnica azt írja, hogy miután a tavaly még 21 centes kilowattóra-előállítási ár jelenleg  már 11 cent közelébe esett, az üzleti racionalitás veszi át az irányítást. Az árakról szól prognózisok 2030-ig ráadásul azzal számolnak, hogy ez a szint 6 centig süllyedhet.


Ez önmagában elég felhajtóerőt jelenthet ahhoz is - írja a Cleantechnica, hogy az Amerikai áramtermelésből jelenleg alig 0,05 százalékot elérő napenergia 2030-ra akár a 14 százalékot, 2050-re pedig a 27 százalékot is elérje.

 

2014.05.16.
 

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg