GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Polikristályos napelem Monokristályos full black napelem Napelemes rendszerek árajánlat  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Napelemmel termelt energia egyenesen az űrből ::

Napelemmel termelt energia egyenesen az űrből

napelem az űrbőlA NASA-veterán azt reméli, pár éven belül már óriás napelem mezőket láthatunk az égbolton.

John Mankis , technológiai vállalkozó ki régen a NASA alkalmazásában állt azt vallja, hogy feltevései az űr-napelemről reálisak a jövőre nézve. A világszerte elismert „űr-napenergia” (space-based solar power) királya , Mankis elkészítette az első monumentális űr-napelem mező terveit. A napelem monstrum a SPS-ALPHA nevet kapta, melynek bevetése 2025-ben várható.

Ezen napelem létesítmény előnyösebb paraméterekkel rendelkezik, mint a már manapság is használatos napelem farmok. Az űr-napelem igencsak említésre méltó előnye, hogy földi napelem társaival ellentétben egész nap süti a napelemet a nap, hisz az űrben nincsenek nappalok és éjszakák. 

Az atmoszféra és az időjárás káros hatásai sem gátolják a napelemet a maximális teljesítményében. Ezen tényezőket figyelembe véve óriási segítség lenne ezen napelem , hogy megszabadítson minket a fosszilis energiaforrásoktól. Hihetetlen, de Mankis állítása szerint egyetlen ilyen napelem monstrum elegendő lenne az emberiség villamos energia felhasználásának 1/3 – át lefedni.

Mindezen tényezőket figyelembe véve óriási segítség lenne az emberiségnek e napelem technológia, mely megbízható energiaforrást teremt az országoknak, a napelem környezetbarát technológiájával segít megóvni a környezetünket és végre megszabadulhatunk a napelem révén a fosszilis, kifogyóban lévő energiaforrásoktól. Ha hihetünk a kósza napelemes híreknek, ez lehet az emberiség egyik legnagyobb és leghasznosabb napelemes találmánya.

 

 

2013.08.28

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg