GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem Napelemes rendszerek árajánlat  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Napelemes úszó sziget ::

Napelemes úszó sziget

Napelem, naperőmű, napenergia2011 óta egy francia vállalat a Ciel & Terre nagyszabású úszó napelemes megoldásokat fejlesztett. Az innovatív technológia lehetővé teszi, hogy szabványos napelem panelek segítségével szereljék fel az úszó szigeteket. Víztárolókra, tavakra is lehet telepíteni úszó napelem megoldásokat. Továbbá öntözőcsatornákat, átforduló tavakat, gátak víztárolói is alkalmasak a technológia befogadására.

Ez az egyszerű és megengedhető alternatíva a minőségi napelem rendszereknek, hogy ne pazaroljunk el értékes termőföldeket, ill. nem minden ipari vállalat engedheti meg megának a földbérlést, pláne ha rendelkezik adott esetben víztárolókkal, mely alkalmas megújuló energia telepítésére. 

A napelemes rendszer lebeg a vízen, melyet nagysűrűségű hőre lágyuló anyagra telepítenek (HDPE), 12 fokos dőlésszöggel, átlagos 60 cellás napelem panelekkel.

A Ciel & Terre szerint a rendszert könnyű beszerelni és szétbontani, bármilyen elektromos konfigurációhoz át lehet alakítani. Könnyen méretezhető, nem igényel nehéz berendezéseket.
Ez a technológia teljesen környezetbarát, újrafelhasználható, elenyésző a környezetre gyakorolt hatása. Eddig Angliába telepítettek egy rendszert, és egy rendszer 2016 márciusáig Japánban fog elkészülni.

 

2015.05.06

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg