GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Napelemes töltőállomások ::

Napelemes töltőállomások

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áramAz biztos, hogy idén nyáron sem kell pánikba esnie annak, akinek a Nagy Alma kellős közepén merült le a mobilkészüléke. Azt több tucat csomópontnál ingyen és bérmentve feltöltheti.
 

Igazán kellemetlen lehet, hogy ha az embernek a világ egyik legnépszerűbb városában merül le a mobilja. Legyen szó akár egy helyi brókerről, 

 

 

aki épp a Times Square-en keresztül sétál a Wall Street-re, s egy fontos ügylet megkötése közben lemerül a mobilkészüléke, vagy legyen az egy turista, aki épp a szabadság szobrot fotózta volna le Manhattan-nél, de a kattintás előtt lemerült az eszköz. Mindegy, honnan nézzük, a dolog mindenképp kellemetlen, s ehhez nem is feltétlenül kell New York-ban tartózkodni.

 

 

Az igazi gond persze akkor van, ha hirtelen nem is tudjuk megoldani a készülék feltöltését, holott fontos volna. Nos, New York-ban legalábbis emiatt már nem kell aggódni, mert az AT&T jóvoltából 45 olyan napelemes töltőállomást telepítettek városszerte, amelyek tökéletesen alkalmasak egy lemerült okostelefon vagy tablet feltöltésére. Akár éjszaka is, hiszen a nap folyamán összegyűjtött energiát elraktározzák a napelemek.

 

Szép gesztus a szolgáltatótól, hogy mindenféle korlátozás nélkül lehetővé tette a töltőállomások használatát, tehát azok mindenki számára szabadon és ingyenesen hozzáférhetőek. Ráadásul egy okos kampány is egyben, hiszen a márkanév ismeretének terjesztése mellett a mobilkészülékek használatát is népszerűsíti. A kezdeményezés nagyon sikeres, először tavaly hirdette meg a szolgáltató, csak akkor még nagyjából fele ennyi töltőállomással. Szerintünk az ötlet nagyszerű, örülnénk valami hasonlónak Magyarországon is. Biztos nem a napsütésen múlik.

 

2014.06.05.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg