GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Polikristályos napelem Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Napelem mező épül Darvason ::

Napelem mező épül Darvason

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áramA Hajdu-Bihar megyei Darvas külterületén áramtermelő napelemes rendszer épül ki uniós támogatással. A közel 4000 vékonyfilmes napelemből álló, 499 kW névleges teljesítményű napenergia beruházásnak köszönhetően több mint 550 tonnányi szén-dioxiddal csökken hazánk üvegházgáz kibocsátása évente.

 

Darvas külterületén épülő szolármező, azaz áramtermelő napelemes rendszer összköltsége több mint 400 millió forint. A megújuló energiás beruházás 60 százalékos uniós támogatásban részesült.

 A közel 4000 darab vékonyfilmes (amorf) napelem körülbelül két hektárnyi területen lesz kihelyezve. A napenergia várhatóan minimum 15, de várhatóan akár 25 éven át közel 600 ezer kWh villamos energiát fog termelni évente. A KEOP által támogatott beruházásnak köszönhetően évi 557.7 tonnányi szén-dioxiddal csökken bolygónk klímájának a terhelése. A szolármező működése során hangtalan, továbbá talaj-, víz, valamint levegőszennyezés sem okoz.

 

A technika ráadásul tiszta, öntisztuló módon üzemel és az üzemelési idő alatt semmiféle hulladék keletkezésével nem kell számolni. A foszilis energia kiváltásával a térség károsanyag-kibocsátása is csökken.

A napenergiából származó villamos energiát az E-on közcélú hálózatán keresztül a KÁT rendszerben adják át, így a térség lakó- és közintézményeinek villamos energia ellátásának egy része, hamarosan tiszta megújuló forrásból fog származni. A projekt révén a megújuló napenergia felhasználása által a lakosság környezettudatossága is növekedhet miközben hazánk energetikai függetlensége is nő.

 

2014.05.30.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg