GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Monokristályos full black napelem Napelemes rendszerek árajánlat Polikristályos napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Napelem jóslatok 2015-2021 ::

Napelem jóslatok 2015-2021

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áramEgy új tanulmány bemutatja a napelem piaci részesedéseket, stratégiákat és előrejelzéseket 2015 és 2021 között világszerte egy 537 oldalas kötetben. A világban a napelem megoldások piaci arányai nőnek, ahogy a technológia hatékonyabbá válik, és kevesebb költségbe kerül. A képesség, hogy versenyben tudjanak maradni a haladó technológiától és az új eljárásfejlesztésektől függ. Miért kell befektetni a kormányoknak napenergiába, megújuló energiába? Az olcsó energia, olcsó vizet ígér napkollektor esetében, az elektromos járművek, számottevő széndioxidtól óvják meg bolygónkat. A katonai fejlesztések és a háborúk költségeit, megújuló energiába lehetne fektetni, hasznosabb, ha kormány így költi el a pénzt.A napelem rendszerek rengeteg energiát termelnek vissza a közüzemi hálózatba és van hova fejlődni. A lakó és kereskedelmi piacok is tovább fejlődhetnek.
A napkollektor-napenergia elsősorban összefüggésben van a napból származó olcsó, tartós energiával.

 

2015-ben az elemzők egyetértenek, hogy a napkollektor-piac elért egy kritikus pontot a piaci fejlesztésben. Muszáj örökbe fogadni a napenergiát! A napelem piac eddig teljesen egészében a kormánytámogatásoktól függött, hol támogatták, hol nem. Mára azonban bizonyosnak látszik a kormány elköteleződése a napenergia felé az Egyesült Államokban és egyre több ország ismeri fel 100%-os létjogosultságát. Egyéb iránt a piaci fejlesztés kormánytámogatások nélkül is végbe megy. A napenergia hasznos! A kormányoknak kell napenergia, az embereknek kell napenergia. A napelem piac új és visszafordíthatatlan pozitív lendületet vett, a piaci fejlesztések bizonyosak.

 

A napenergia-napelem az egyetlen paradigma a szövetségi államokban és a világ többi államában is. Kína teljesen elkötelezte magát a napenergiának, napelem termékei behálózzák a világot, a szén egyre inkább háttérbe szorul, mind költsége, mind környezetszennyezése miatt. Kínának sok évig volt hatalmas kormányzati támogatása, ez továbbra is így van, ugyanakkor egyre inkább visszavágják ezeket a támogatásokat, már támogatások nélkül is elég vonzó a napenergia technológia. Az USA-ban ez mára kiegyenlítődött, a különféle régiókban, államokban rengetegen használnak napelemeket.

 

Susan Eustis annak a csoportnak a vezetője, akik létre hozták ezt a tanulmányt. Az teljesen egyértelmű, hogy a napenergia sikere, a napból származó olcsó és tartós energiának köszönhető. Az elemzők egyetértenek abban, hogy a napenergia elért egy kritikus fejlődési pontot a piaci fejlődésben, a napenergia örökbefogadása elkerülhetetlen. A törvények és szabályozások a napenergia terjedését kell, hogy segítsék, egyszerű-gördülékeny szabályozásra van szükség. A kormányoknak tiszta levegő standardokat kell felállítania és ezeket teljesíteni kell. Az emberek elektromos autókat kell, hogy vásároljanak, amiket napenergiával feltöltött kutakon tölthetnek újra.

A napkollektor-napelem piaci stabilitása visszafordíthatatlan. A piaci fejlesztések megtörténnek, a kérdés az, hogy milyen gyorsan mennek végbe. A napenergia a próbaszínpadról a nagyszínpadra állt, 2014-ben 24.2 millárd dolláros, 2021-ig 180 milliárd dolláros napenergia piacra számítanak.
 

2015.06.03.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg