GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Polikristályos napelem Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Napelem, energia, paprika ::

Napelem, energia, paprika

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áram, inverterKomoly fejlesztéseket terveznek Sükösd községben. Az önkormányzat több nyertes pályázatnak köszönhetően napelemeket vásárolhat, saját földjeiken pedig energianövényt és fűszerpaprikát ültetnek. A beruházásoktól jelentős megtakarítást várnak.

 

80 centiméter a mélysége és a szélessége azoknak a gödröknek, ahova a facsemeték kerülnek néhány hét múlva. A település közcélú dolgozói hétfőn kezdték az ásást az 1 hektáros területen, ahova 1000 darab császárfát ültetnek.20 millió forintos pályázati támogatást kaptak a beruházásra. Tamaskó Viktor műszaki vezető elmondta: - Nagyon gyorsan növő fafaj, nyolc éves korára eléri a vágás érettségét, „Mi három éves korában kivágjuk, addigra a törzsátmérője 15-20 centiméter, ami nekünk apríték készítéséhez.” Az aprítékot jelenleg három önkormányzati épület fűtésére használják, amivel több százezer forintot tudnak spórolni.

 

A másik jelentős beruházás a napelemes rendszerek kiépítése, tudtuk meg Tamás Márta polgármestertől. „26 millió forintot meghaladó összeget nyertünk. Öt önkormányzati ingatlan villamos energia ellátását tudnánk kiváltani, így nagy reményekkel nézünk ez a beruházás elé. Márciusban megkezdődhetnek a kivitelezési munkák.”

 

Az önkormányzati földeken fűszerpaprikát is termesztenének két hektáron. Később a császárfa ültetvénnyel együtt évente szeretnék gyarapítani. A beruházásoknak köszönhetően 30 embernek tudnak egy évre munkát adni Sükösdön.

 

2015.03.20.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 2030 Érd, Piroska u. 12./2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg