GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Nagyarányú napfarmok Ausztráliában ::

Nagyarányú napfarmok Ausztráliában

napelem, napenergia, naperőműAkár tíz új nagyarányú napfarm (napelem-farm) fog létesülni Ausztráliában, 350 millió dolláros kormányzati megújuló energia támogatásból, délen New South Walesben.

Az ausztráliai Megújuló energiaügynökség Renewable Energy Agency (Arena)  és Tiszta Energia pénzügyi részvénytársaság Clean Energy Finance Corporation (CEFC), fel fognak ajánlani ösztöndíjakat és kölcsönöket, hogy segítsék a napfarm project megvalósulását.

Az „Arena”-nak van egy 100 millió dolláros köre, ezeket a vállalatokat akarja megnyerni, hogy ajánljanak fel 30 millió dollárt ösztöndíj jogcímen.Mindeközben a CEFC 250 millió dollárt fog nyújtani a napelemfarm finanszírozásban, ezzel az Arena ösztöndíjainak címzettjeit veszi célba, a sikeres projektek 15 millió dolláros kölcsönt fognak kapni.10 projektet finanszírozni fognak, egy további 200 MW napenergia farm ügyében.

 

Az államoknak nagy szerep jut, hogy gondoskodjanak a projektek haladásáról, miközben az ausztráliai Capital Territory által követnek egy kezdeményezést, miszerint 5 éven belül, 90 százalék lesz a megújuló energia, ebbe bele tartozik egy szélenergia farm is.


A legnagyobb napfarm az ausztráliai Nynganben (NSW), a jelenleg is működő napenergia farm 102 MW megtermelt energiát adott le az elektromos hálózatba. 33.000 háztartáshoz elegendő a megtermelt energia. A nap és szélenergia 2020-ig kell, hogy hozza rögzített számokat, picivel nagyobb teret hagyva a szélnek.
Ausztráliának hatalmas természetes haszna van a napenergia farm területeiből, itt többet süt a nap, mint bárhol máshol.

 

2015.09.09.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg