GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Monokristályos full black napelem Napelemes rendszerek árajánlat Polikristályos napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Nagy-Britannia legnagyobb közösségi megújuló energia rendszere ::

Nagy-Britannia legnagyobb közösségi megújuló energia rendszere

Edinburgh Council városa elindította azt, amivel Anglia legnagyobb közösségi megújuló energia rendszerének tulajdonosává válik, ez huszonöt középületén való napelem rendszer elhelyezést jelenti.

A tervet ez év folyamán már korábban bejelentették, és a helyi lakosokat arra bíztatják, hogy vegyenek részt a közösségi programban, 250 fontos belépési díjjal, amivel résztulajdonossá válnak.Ez a részajánlat Edinburgh lakosainak egy nagy lehetőség, ezzel részt vehetnek egy megújítható energia terv rendszerben, továbbá társtulajdonossá válnak.

Minden tagtól elvárják, hogy kapjon öt százalékos visszatérítést, és ha többlettermelés alakul az mehet a Közösségi Ellátások Alapba (Community Benefit Fund), mely új fenntartható projekteket fog támogatni a városban.


Mind a huszonöt középület üzembe helyezésnek működnie kell, hogy tiszta energiát hozzon létre, ezen túl, egy 1 milliós fontos közösségi alapot akarnak létre hozni, ami megtakarít minden évben 1000 tonna széndioxid-kibocsátást. Adam McVey Edinburgh tanácsosa azt mondta, hogy a projekt, jelentős hosszú időszakon át tartó, társadalmi és gazdasági előnyöket fog hozni, a város javára válik, és a célokkal is egybe vág, mely szerint 2020 előtt csökkenteni kell a szénkibocsátásokat 42%-al.


Ez egy fantasztikus kezdeményezés, és remélhetőleg bátorítani fogja a családokat és üzleteket, hogy a programban részt vegyenek.

 

2015.10.01.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg