GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem Napelemes rendszerek árajánlat  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Munkahelyteremtő naperőművek ::

Munkahelyteremtő naperőművek

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áramA megújuló energiaforrások hasznosítására vonatkozó projektek egyre nagyobb teret nyernek, mind szélesebb körben valósulnak immáron nemcsak a nyugati világban, hanem a fejlődő, a feltörekvő országokban is.

A jövőben a gazdaságilag fejlett kontinensek mellé felsorakozik Afrika is, ahol ugyancsak fontos szempontként ügyelnek a nemzetgazdaságban a fenntarthatóság gyakorlati kivitelezésére, azaz elsődleges helyet kapnak azok a nagyszabású beruházások, amelyek a megújuló energiaforrásokra “támaszkodva” újszerű gazdaságfejlesztő programokat juttatnak érvényre.Példa erre a Ghána, ahol hat, egyenként száz megawattos napenergiát hasznosító naperőművet terveznek. A nagyméretű építkezés itt is a fenntarthatóság jegyében zajlik, kibővítve egy olyan napelem gyárral, amelynek termékei a szomszédos államok egyre népszerűbb napenergia hasznosítást szolgáló beruházásait is elősegítik.

A tervek szerint 2014 nyarán veszi kezdetét az építkezés, egy esztendőre teszik a munkálatok befejezését. A projekt megvalósításának értékét az is növeli, hogy általa üzemenként 350 embernek biztosítanak munkalehetőséget, azaz mintegy 2000 főnek teremtenek munkahelyet a naperőmű, illetve a napelem gyár beüzemelésével.

 

2014.04.11.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg