GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Polikristályos napelem Monokristályos full black napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Megújuló energia növekedés Angliában ::

Megújuló energia növekedés Angliában

napelem, naperőmű, napelem rendszerekSouth West-ben a megújuló energia 88%-al bővült, több 2,2 GW-al, de még ez a nagyságrend is kevés, hogy segítsen Angliának a nemzeti energia célokhoz eléréséhez. A megújuló energia (napelem) a teljes elektromos hálózat 14%-át teszi ki Angliában.

A South West Renewable Energy Progress Report, rávilágít a South West-i előnyökre, a kormány támogatására és a 23% kapacitásbővülésre más angliai régiókhoz képest.

A növekedés fő területei 2014 és 2015 márciusa között: 958 MW napenergia, 111 MW biomassza, és 30 MW tenger közeli szélerőmű.A megújuló energia South West-ben kezdetben nagyon nehézkesen indult mondta Merlin Hyman Regen SW vezérigazgató. Angliában a széntüzelésnek nagy múltja van, nagy befektetésekkel, ugyanakkor a globális változások részét képezi a megújuló energia. Merlin az erős növekedés ellenére, tovább sürgeti a haladást, a vezetés célja, hogy az energia 15%-a megújuló energiából álljon 2020-ig.

A projekt befektetések zajlanak új technológiákba, infrastruktúrákba, miközben politikai csatározások zajlanak a háttérben, amit tetéz a pénzügyi bizonytalanság. A hiány egy elveszett lehetőség, a siker: több magasan képzett munkaerőt, újítást és exportkilátás nyerhetünk egy növekvő világpiacban.
Regen szerint stabil politikai rendelkezésekre van szükség, hogy 2020-ig a céljaikat elérjék, befektetések napenergiába-napelembe, meghatározó energia és ipari stratégiákra.

 

2015.08.05.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg