GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Polikristályos napelem Monokristályos full black napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Kötelező napelem telepítések Franciaországban ::

Kötelező napelem telepítések Franciaországban

Egy új törvény, melyet jóváhagytak Franciaországban megköveteli minden kereskedelmi zónában lévő új épület háztetejére, hogy napelemek fedjék, vagy növényekkel legyen beültetve. A környezeti aktivisták Franciaországban azt akarták, hogy minden új épületre vonatkozzon a szabály, de a francia kormány ezt még nem követeli meg, túl extrém helyzetet teremtett volna.

A napelem telepítés egyértelmű pénzügyi megtakarításhoz vezet, érdekes lesz látni, hogy lesz-e gazdaságilag serkentő hatása.A napelemek többletet adnak, de ha nem ezt, hanem a növénytelepítést  választják a cégek, azok nyáron segítenek hűvösen tartani az épületet, szóval extra szigetelést nyújtanak, és télen is szigetelő hatással bírnak. Az épület tulajdonosok a napelemek segítségével közmű számlákat spórolnak meg, tehát pénzt takarítanak meg, a zöld háztetők pedig jelentősen hűtenek.

 

A napelemek érdekes módon nem csak elektromosságot állítanak elő, de van egy szigetelő hatásuk is. A zöld háztetők a madarakat is támogatják, vonzák őket olyan belvárosi épületekhez is amik, enélkül meglehetősen barátságtalanok lennének nekik. A zöld felületek hőszigetelő hatással bírnak a városi térségekre, nyáron a hőmérsékletet kényelmesen csökkentik.

Franciaország jelenleg az atomenergiában bízik, javarészt innen is származik az elektromosság jelentős hányada, de az új törvények azt fogják eredményezni, hogy sokkal több napenergiából táplálkozó épület fog létesülni, és a napenergia rendszerek önmagukban is terjedni fognak – már meglévő épületek háztetőin.

 

Az amerikai kutatók sok évvel ezelőtt bebizonyították, hogy a zöld háztetők a globális felmelegedést és éghajlatváltozást csökkentethetik.

A kutatók összehasonlították a hagyományos tetőfedő-anyagokat egy városi térségben a zöld tetőkkel Detroitban. A zöld tetők 55.000 tonna széndioxidtól szabadították meg a Földet éves szinten. Ez köröbelül annyi mit 10.000 darab közepes méretű SUV éves kipufogógáz kibocsátása. A zöld háztetők természetesen esztétikusabbak, de ebben nem ért egyet mindenki, az új törvény lehetővé teszi, hogy napelemet vagy zöld növényeket telepítsenek a cégek.

 

2015.09.23.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 2030 Érd, Piroska u. 12./2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg