GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Monokristályos full black napelem Napelemes rendszerek árajánlat Polikristályos napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Kerékpár napenergiával ::

Kerékpár napenergiával

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áramAz Amerikában kifejlesztett háromkerekű ELF tulajdonképpen egy hibrid bicikli, részben napenergia-napelem, másrészt a vezető pedálozással hajtja.

A kettő ötvözetéből (napelem, pedálozás) egy ideálisnak látszó városi közlekedési eszköz jött létre, ami – a részben a zárt karosszériának köszönhetően – még az időjárástól is védett. A korábbi sportkocsi tervező Rob Cotter álmodta meg és építette meg a járművet.

 

Elektromos motorjával, és jól feltöltött akkumulátorral akár 14 mérföldet is meg tud tenni, de ez a táv kiterjeszthető, ha a vezető is több munkát vállal, és a pedállal rásegít az elektromos hajtásra. 

A karosszériának több funkciója van. 

 

Mint említettük, véd az időjárási viszontagságaitól, és elég nagy ahhoz, hogy a vezető mellé még egy jókora sporttáskát, bevásárló szatyrot is el lehessen helyezni benne. De ezeknél is fontosabb, hogy a tetején helyezték el a napelem cellákat, melyek napsütésnél 7 óra alatt képesek teljesen feltölteni az akkumulátort. Ha van módunk hálózatról tölteni, vagy napsütés híján erre kényszerülünk, akkor másfél óra is elegendő az akkumlátor feltöltéséhez.

Ha majd egy ilyen jármű elfogadható áron megvásárolható lesz, akkor a napelemes kerékpárért valószínűleg sokan lemondanak majd az autó használatáról a városban!

 

2014.05.09.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg