GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Kalifornia, zéró széndioxid kibocsátású könyvtár ::

Kalifornia, zéró széndioxid kibocsátású könyvtár

napelem, napenergia, naperőmű, napelem rendszerek, napelem rendszerEz a téglalap szerű építmény egy könyvtár, mely Kaliforniában található, és a legelső könyvtár mely zéró emissziós kibocsátású és rendelkezik az International Living Future Institute tanúsítványával. Ráadásul a legkorszerűbb alternatív energia rendszerekkel van felszerelve, amit nevelési célzatra is használnak.
A Stevens Library Sacred Heart Schools, rendelkezik esővízgyűjtővel, napelemes rendszerrel, vízhulladék gazdálkodással is el van látva a könyvtár, úgyhogy a tanárok, diákok könnyen a tantervük részeként, hozzá tudnak férni az információhoz és a fizikai rendszerekhez. A könyvtárt több energia megtakarítási stratégia jellemzi, melynek alapját egy olyan napelem rendszer alkotja, mely az energia egészét megtermeli.Napcsöveket is használnak, hogy a napfényt modellezzék, a belső tereken ez különösen hasznos, eközben helyzetérzékelős világítás is üzemben van, és minimalizálták az elektromosság használatot.


Optimális levegőminőséget biztosítanak, az elmozdulás-szellőzők, míg a kisáramlású vízszerelvények, a vízhasználatot tudják minimalizálni és segítenek a forró víz-fűtés energián spórolni. Az optimális külső szigetelés különlegesen tervezett, és segít a stabil szobai hőmérsékletet fenntartani éveken keresztül.


A könyvtár belső hét munkaterületből áll, két olvasóterem, két technikai labor, egy konferenciaterem, iroda, dolgozószoba, nyitott könyvtári tér és eco-gyümölcsös. Az alaprajz rugalmas és elemes bútorokkal rendelkezik, amit bárhogy konfigurálhatunk. Azért, hogy a nevelési eszköz érvényesüljön, az építészek a belső térben grafikákat helyeztek el, a fenntartható rendszerekről és stratégiákról.

 

2015.09.17.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg