GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: India új projektje 100MW napenergia ::

India új projektje 100MW napenergia

Új Delhi, India – Az Azure Power független cégbirodalom és az indiai napenergia-szektorban tevékenykedik. Az új bejelentésében nyilvánosságra hozta India legnagyobb 100MW-os napenergia beruházását a National Solar Mission (NSM) keretében, Rajasthanban. Mivel az Azure Power nyerte ezt a projektet a NSM alatt, a tervezett rendszerrel 25 éven keresztül fogják ellátni a Solar Energy Corporation-t.
A projekt legnagyobb tulajdonosa és üzemeltetője az Azure Power, most egy 142 MW-os napenergia-napelem rendszert üzemeltet a NSM alatt. Ugyanakkor India kormánya bejelentette 2010-ben, hogy 1250 MW napenergia kapacitást kell elérni 2015-ig, mely azóta teljesült is.Az Azure Power már több projektet is sikeresen megnyert, hol 5MW-ot, hol 35MW-ot, hol 100MW-ot.

Ezekkel a projektekkel az Azure Power a napenergia legnagyobb befektetőjévé vált Rajasthan államában. Az állandó demonstráció, konstruktív együttműködés a beszerzés meghozta a várt eredményeket.

A National Solar Mission sikere hatást gyakorol a fejlesztőkre, mint pl. az Azure Power mondta Mr. Tarun Kapoor a Ministry of New és Renewable Energy vezetője, gratuláltak a megbízók az Azure Powernek a 100 MW napenergia-napelem projekthez.

A 100MW-os napenergia projekt egy jelentős mérföldkő India életében. Ez az első napenergia projekt, amit kizárólag indiai technológiával és gyártással hajtottak végre. Az Azure Power igazgatója Mr. Inderpreet Wadhwán megemlítette, hogy ez egy nagyszerű demonstráció, projektfejlesztés és képesség az Azure Power életében.
Ez a legnagyobb kapacitású projekt ahol a megtermelt energiát a Solar Energy Corporationnek adják el. 2009 óta közel 70%-al csökkentek a napenergia árak Indiában, az Azure Power büszke arra, hogy hozzájárulhatott a jelentős csökkenéshez és a napenergia népszerűsítéséhez.

Az Azure Power India vezető napelem-napenergia cége, és ők fejlesztették 2009-ben India első nap-projekjét. Közműveket, háztartásokat láttak el napelemes rendszerekkel. 2007 óta a frontvonalban van és a szektor fejlődése (2007) óta jelen van a piacon.
Az Azure Power végzi a beszerzést, az építést, a házon belüli inverter elhelyezést, esetleges karbantartásokat, fejleszt, operációs eljárásokat végez, miközben kedvező költségvetésű napenergia-megoldásokat nyújt egész Indiában

 

2015.05.20.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg