GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Három új napelem telep Csongrád megyében ::

Három új napelem telep Csongrád megyében

napelem csongrád megye, napenergia, naperőmű, Új napelem mezőkkel bővül Pusztaszer, Balástya és Ópusztaszer  környéke. Másfél hektáron terül el a mintegy 720 háztartás éves energiafogyasztását kiváltó napelemes rendszer .Kerítéssel elkerített terület biztosítja a mintegy 2000 napelemet  Ópusztaszer határában.

 

A 499 kW teljesítményű napelemes rendszer 35 fokos szögben áll a napelemeket tartó acéllábak rengetegében .Ez a napelem rendszer a 720 háztartásból  240 ház  éves energiafogyasztását fedezni. 

 

Ezen napelemes projekttel párhuzamosan Pusztaszeren és Balástyán is folynak a napelemes munkálatok .Sarkadi Gábor elmondta , hogy azért esett erre a területre a választás mert itt a napsütéses órák száma a legnagyobb ,mely a legoptimálisabb a napelemes rendszereknek . A három napelem park  kicsivel több mint 1 milliárd forintba került melynek 60 % - át az uniós források fedezték .  A napelemes rendszerek hivatalosan nem nevezhetőek napelemes erőműnek mivel a teljesítményük kisebb , mint  500 kW , de ez mit sem von le az érdemeikből. A napelemes project  igencsak nemzetközi, hisz a napelemet a kínaiak biztosították, a napelem tartószerkezetet magyar napelemes installátorok szerelik össze és az elektronikát  egy német cég vállalta el.

 

2013.09.20

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg