GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Polikristályos napelem Monokristályos full black napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Az eneregiatárolás rohamosan növekszik ::

Az eneregiatárolás rohamosan növekszik

napenergia, tesla, powerpack, powerwall, napelem, napelem rendszerekA napelemes rendszerek terjedését az energiaraktározás nagyban segíti, hangzott el az Intersolar 2015 konferencián. Dr. Eicke R Weber a Solar Energy Systems igazgatója nyitotta meg a bemutatót, ecsetelte: a nap az elmúlt két évben stabilizálta az ellátást a napelem rendszereknek a különböző igények szerint. 2016-17-18-ban már arányaiban kisebb mértékben fognak csökkeni a napelem rendszerek árai, mint az elmúlt 10 évben.
A Teslától JB Straubel mérnök nyilatkozott, aki az energiaraktározás jövőéért sokat tesz. Szerinte az energiatároló ipar egyenesen csökkenteni fogja a költségeket, mivel széles a paletta, gondolva például az elektromos autókra. Meg kell változtatni a keresleti görbét és hatalmas változásokat érhetünk el. Ez olyasmi, mint a napelemes számológép és a napelemes műhold vagy a napelem rendszert használó épületek – ha az igény és a nagyság rendje nagyobb, akkor generál és a költségek hanyatlanak.Straubel a Teslától azt nyilatkozta, hogy 2020-ig 35 GWh energiaraktározás fog megvalósulni hozzátéve, hogy 2013-ig csak lítium-ionos kapacitás létezett az egész világon.

A Tesla Powerpack-je egy hasznosabb elemtechnológiát használ, a Powerpack körübelül 10-szer nagyobb teljesítményű, mint a Powerwall – ez egy 100kWh-os akkumulátor. A Powerpack megközelítő élettartalma 10 év. Straubel elég vad víziója: mivel az akkuk árai rohamosan csökkeni fognak, szerinte belátható idén belül minden autó elektromos lesz. Továbbá azt jósolta, hogy az önraktározás gyorsabb lesz a vártnál.
A nézetük az, hogy más energiatároló technológiákat is meggyőzzenek, pl. sűrített levegő-energia raktározás. A kWh költségeket az energiatároló egységekkel lehet csökkenteni, az optimális 0.10 dollár napenergia esetében.
 

2015.07.22.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg