GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Ausztrália tovább támogatja a megújuló energiát ::

Ausztrália tovább támogatja a megújuló energiát

Ausztrália környezetvédelmi minisztere továbbra is támogatja a megújuló energiaforrásokat, technológiákat. Az ABC rádiós műsorában megerősítette, hogy a Malcolm Turnbull által vezetett liberális párt támogatni fogja a megújítható energia-szektort és ennek technológiai fejlődését, magyarán támogatásokat fog nyújtani a napelem rendszerekhez, szélerőművekhez. Hunt a miniszterelnökkel és újonnan kinevezett energiaügyi miniszterrel elmondta, hogy tudatosan támogatják a megújuló energia szektort és bizalmat kér mindezen támogatásokhoz. Hunt folytatta és kifejtette, hogy az ország megújítható energiacélja szikla szilárd, ahogy a kibocsátási csökkentési alap és a nemzetközi célok is.
 Hunt szerint a megújítható energiának van egy nagy feladata 2020-ig. Meg kell kettőzni a megújuló energia szektor méretét, napelem rendszer, vízerőmű szinten egyaránt.


Fontos, hogy a befektetőknek legyen bizalma a megújítható energia felé, mivel ez már több éve eltűnt. Greg Hunt több éven keresztül szenvedett a hajbókoló, hátrafelé gondolkodó politikai rendszertől, Tony Abbott korábbi miniszterelnök vezetése alatt. Huntban mindig volt egy kis csalódottság, amikor arra kényszerítették, hogy beszéljen a nyilvánossággal a hierarchikus környezeti politikáról.


A múltban Hunt említett egy megjegyzést a szél jövőjével kapcsolatban. Mikor a Clean Energy Finance Corporationnek (CEFC) befektetni óhajtott szélenergiában, nem kertelt elmondta, a technológiára egy általános tilalom van érvényben, Ausztráliában. Hunt azt mondta a napenergiára kellene összpontosítania a CEFC-nek ill. a geotermikus energiára. Hunt egy 3.5 millió dolláros kormány-befektetést engedélyezett North Queenslandben, hogy fejlesszenek naperőművet. 23.4 millió dolláros napenergiát fog szállítani Weipának a  bauxitbányába, a dízelhasználatot csökkentve.
Az ausztrál kormány ezzel a 3.5 millió dolláros befektetéssel korszakalkotó projektet visz véghez, ezzel is demonstrálva a napenergia fontosságát.

 

2015.09.30.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg