GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Ausztrália szén nélkül ::

Ausztrália szén nélkül

Napelem, naperőmű, napenergiaSydney - Ausztrália legnagyobb elektromossági közületi cége elkötelezte magát, hogy 35 éven belül bezárja a széntüzelésű erőműveit, ezáltal megszabadulva a megkövesedett tüzelőanyagtól való függéstől.

Az AGL Energy Ltd. megújuló energiában (napelemekben) fog gondolkodni a továbbiakban, miközben kisebb projektekre fog összpontosítani a kezdetekben. Egy 102 megawattos napenergia farm építése a napokban kezdődik. A Sydney központú vállalat terve, hogy a széntől való eltávolodást megvalósítsa. 40 globális vállalat, köztük az Ikea megfogadták, hogy sürgetni fogják a szén redukálását.Ausztráliával kapcsolatban már arra számítanak, hogy 2050-ig bezárja a széntüzelésű erőműveit. Az AGL készít egy erős tervet, mondta Tony Wood igazgató a Melbourne-ben levő Grattan Institute-nál.

Ez a terv hűen tükrözi azt a gazdasági elemzést, amit ma jósolnak, vagyis a világ célja egy kell, hogy legyen, nem kellenek a széntüzelésű erőművek 2050-ig bezárólag.

 

Ezeket a hosszú távú célokat megvalósítani nagy átmenet lesz. Az üvegház-gáz-kibocsátásokat csökkenteni kell Ausztráliában. Ma ugyanis 88%-át az elektromosságnak a széntüzelésű erőművek teszik ki. Politikai szorgalmazás a megújuló energiák felhasználása, a szél és napelem-napenergia.

A nagy horderejű projektek attól fognak függeni, hogy létezik-e összefüggő, stabil energia politika, ami befektetésre ösztönöz. Az AGL nemrég növelte befektetését a szénbe 1,5 milliárd ausztrál dollár értékben.
Az AGL egyik széntüzelésű erőműve, Viktória állam 30%-át látja el elektromossággal. Amíg az AGL a kormányzati politikától kapja az ösztönzéséket, addig az elosztott-energia rendszerre fog összpontosítani.

 

2015.04.22

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 2030 Érd, Piroska u. 12./2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg