GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Polikristályos napelem Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: Ausztrália átáll a megújuló energiára ::

Ausztrália átáll a megújuló energiára

napelem, napenergia, naperőmű, ausztráliaMég támogatások nélkül is olcsóbb lesz a megújuló energia, mint a hagyományos széntüzelésű erőművek. A megújuló energia többségben lesz Ausztráliában 2040-ig, a kormányzati politikai támogatás nélkül is – elemzők szerint.

2040-ig a szenet és a gázt a szél és napenergia-napelem fogja felváltani 59%-ban. A háztetőkön egyre több a napelem, mind családi házakon, mind üzlethelyiségek tetején. A szén lassan mehet nyugállományba. Ausztráliában rengeteg fosszilis energiahordozó található, azt jósolják, hogy 2030-ig 9%-os visszaesés várható e területen.Amikor az idő elérkezik, fel lehet váltani a generátorokat nagyarányú szél és napfarmokkal.

Bhavnagri azt mondta, hogy vannak olyan szénerőművek, amik 50 évesek és nagyon szennyezőek – mindazonáltal addig működtetnék ameddig lehetséges. A megújuló energia az egyetlen cél lehet, mely hatással van a politikai szektorra. Egy sokkal átfogóbb és átgondoltabb energetikai stratégiára van szüksége Ausztráliának: a szénbányákat csökkenteni kell, az üvegházhatásokat szintén. Az egymás utáni kormányoknak sokkal mélyebb változásokat kellett volna eszközölniük, hogy csökkentsék az üvegházhatásokat, hogy globálisan hozzájáruljanak egy tisztább jövőért.


Ausztráliának 2040-ig van egy jövőképe, mely szerint 100 százalékos megújuló energiára fog áttérni, továbbá a szállítmányozásban elektromos autókat, villamosokat és vasút hálózatokat fog használni nagyobb mértékben, hogy elérjék az üvegházi semlegességet, ez mindenkinek hosszú távú érdeke.
 

2015.06.24.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg