GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: A napenergiának nagy a potenciálja ::

A napenergiának nagy a potenciálja

Napelem, naperőmű, napenergiaCambridge: Egy átfogó tanulmány a napenergia hasznosítását elemzi. A napenergia-napelem a legjobb lehetőség, hogy találkozzanak az emberiség jövőbeli hosszú távú energia céljaival. Az üvegház hatásokat-kibocsátásokat csökkenteni szükséges, mindamellett a tudósok rájöttek, hogy a hosszú távú célok eléréséhez a technológiát is fejleszteni kell. „A jövő egy napenergia” „The Future a Solar Energy„ tanulmányt a MIT Energy Initiative (MITEI) bocsájtotta ki. A célja felbecsülni a napenergia aktuális és potenciális versenyhelyzeti pozícióját és olyan amerikai kormányzati politikában bekövetkező változásokat azonosítani, amik hatékonyabbá és támogatóvá teszik a napenergiát, hosszú távon is, mondta Robert Armstrong professzor.A tanulmány azt mutatja, hogy szükséges új technológiákat fejleszteni, és a politikai erőket abba az irányba kell elmozdítani, ami a megújuló energiákat maximálisan mértékben támogatja. A kutató csoport 2015 májusában mutatja be a tanulmányát a törvényhozóknak Washingtonban.


A Solar Energy Future-je visszatükröződik a műszaki, kereskedelmi és a napenergia iparra is. A politikai dimenziókra, a kutatásra-fejlesztésre, államtámogatásra is hatással van. A kiemelt témák között van, hogy előkészítsék a villamosenergia-rendszereinket, műszakilag és szabályozó szempontból egyaránt. Ebből a célból a tanulmány hangsúlyozza a szövetségi kutatásnak és a fejlesztési támogatásnak a szükségességét, hogy kedvező költségű, nagyarányú elektromossági tárolótechnológiákat valósítsanak meg.

Az elemzés azt találta, hogy a föderalista és állami-támogatási programokat, amik bátorítják a napenergia ösztönzését, újra kell tervezni, hogy a napenergia kielégítő termelésén kívül, nagyobb hangsúllyal növeljék a költséghatékonyságukat. A csoport ajánlja, hogy megújuló energiaforrásokból növeljék a villamos energia-termelést, és hozzanak létre olyan egyesített nemzeti programot, amely csökkenti a költségeket.
A jelentés további felfedezése, például az a tény, hogy a vékony-filmes napelem egy környezetbarát technológia és a kristályos szilícium-technológia kevésbé. További észrevétel, hogy a forgalmazási költségek növekednek. A napelem tulajdonosok eladhatják az elektromos áramot, amit visszatermelnek az elektromos hálózatba, viszont ez az összeg csak 50%-a a vételezett elektromos áramnak, amit a szolgáltatótól vásárolunk. Ezek a tények a hosszú távú fejlesztést fogják kikövetelni, hogy olyan rendszereket árazzanak be, amiket széles körben lehet értékesíteni, valamint hatékony hálózati befektetéshez vezetnek.

A szerzők kijelentik, hogy a nagyarányú központosítás egy jó alternatíva lehet, hogy találkozzanak a világ energia kihívásaival, anélkül, hogy lyukra futnának. A potenciál hatalmas a napenergiában, de sok változás szükséges még, hogy a teljes potenciált ki tudjuk használni.
 

 

2015.05.13.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg