GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Polikristályos napelem Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: 6.5 MW-os naperőmű ::

6.5 MW-os naperőmű

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áram, napelem pályázatA Gardner Capital és MC Power Companies bejelentette Missouri államban, Trenton-ban egy 6.5 MW-os naperőmű létrehozását.
A szalagvágás július elsején volt a Macon Missouri Solar Energy Farmnál, ott voltak a városi hivatalnokok, állami és helyi törvényhozók és képviselők. Valamivel több, mint 3.2 MW-ot fog használni a Missouri Public Energy Pool 35 tagú városai, Macon várost is beleértve. Macon 1890-óta van ellátva elektromos hálózattal, és 2000 óta tagja az energia szövetségnek. Macon weboldala reklámozza a kibocsátásmentes megújuló energiát, a napelemeket, napenergiát, naperőműveket. Becslések szerint 4990 MWh tiszta napenergiával lehet számolni az első évben.Továbbá 122.754 széndioxidtól szabadítják meg a Földet.


Missouri állam fel van villanyozva, örvend az energia megtakarításoknak, amiket létre fognak hozni.

Michael Gardner a Gardner Capital igazgatója is örvend – februárban befejeztek Észak-Karolinában egy 37,5 MW-os naperőművet.

 

A Gardner Capitalnek van egy erős elkötelezettsége a fenntartható befektetések iránt, és elégedettek, hogy befektetőiknek megújuló energiával szolgálhatnak. Az önkormányzat megjegyezte, hogy bámulatos volt a kivitelezés, a személyzet keményen dolgozott, hogy megvalósuljon a napenergia farm. A rendszernek kielégítően kell szolgálnia a közösséget. Tony Ross, elnök és a MC Power Companies ügyvezető igazgatója megjegyezte, hogy a város megújuló energia koncepciójába teljes mértékben illeszkedik ez az új napfarm.

 

2015.07.08

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg