GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Napelemes rendszerek árajánlat Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: 2030-ig Európa elektromosságának fele megújuló energiából ::

2030-ig Európa elektromosságának fele megújuló energiából

Napelem, napelem rendszerek, naperőmű, naperőművek, napenergia, áramEurópa több mint valószínű, hogy a következő évtized végéig az elektromossága felét megújuló energiából fogja fedezni, ha az EU országok az éghajlatváltozással kapcsolatos fogadalmaikat betartják. A kontinensen a napelemek terjedésének fel kell gyorsulnia, állítja a Guardian. Az Európai Unióban az energia és éghajlati célok elérhetőek, a megújuló energia elérheti az 50%-ot. Ez azt jelenti, hogy a villamos energia rendszer - változások előtt áll, ráadásul a széntelenítés is felgyorsulhat.Az EU szeretné, hogy a közúti szállítás a mezőgazdaság és azok épületei használjanak megújuló energiát.27% a célkitűzés, jelenleg Európa egynegyede használ megújuló energiát.

 

Oliver Joy, a Szélenergia Szövetség szóvivője üdvözli a törekvéseket, de észrevette, hogy a kitűzött 2030-ra irányuló 27%-os célkitűzés nem kötelező érvényű volt. Arra is fény derült, hogy a 2020-as célok is elszalasztottnak látszanak néhány országnak köszönhetően. Ezek az országok Hollandia, Anglia, Franciaország, a céljaik nem teljesülnek, miszerint egyötöde legyen az országban a megújuló energia aránya.


Joy követelte, hogy legyen egy olyan megújuló energia keretrendszer mely megakadályozza, hogy a lazább államok kibújjanak a kötelezettségük alól. A napelemeket megadóztató rendszer nem biztos, hogy célra vezető és elősegíti a terjedésüket. Ha mindenki elkezdené bevezetni az adókat a megújuló energiára, hamarosan leállna a piaci fejlődés. Ami már ma is egy létező folyamat, hogy országok között zajlik a megújuló energia kereskedelem, lehet raktározni és igény szerint felhasználni, ez egy olyan fajta kereskedelem, ami nap, mint nap zajlik jelenleg.

 

2015.07.01.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg