GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem Napelemes rendszerek árajánlat  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: 150 MW napenergia-fejlesztés Afrikában ::

150 MW napenergia-fejlesztés Afrikában

A Yingli Green Energy a világ egyik vezető napelem paneleket gyártó és fejlesztő cége bejelentette, hogy egy vegyesvállalat keretében naperőművet fog fejleszteni Afrikában, a  Namene Energy Internationallal, akik egy megújuló energiával foglalkozó cég - közösen egy 100 MW-os napenergia parkot és 50 MW-os háztetőre telepített rendszert tervez Ghánában.
A Yingli Green Energy és Namene Energy 50%-os saját tőke-érdekeltséggel száll be. A vállalatok bankokat és más pénzintézeteket fognak megkeresni, hogy elkészüljön a projekt. Afrika több vállalattal karöltve most az egyik legjobban fejlődő napenergia piac, s közben folyamatosan befektetési alkalmakat keres.Egyiptom és Dél-Afrika jelenleg a legvonzóbb piac, mindazonáltal más kisebb gazdaságok is vonzanak befektetéseket. Ghána jelentős szabályozó mechanizmusokat módosított annak érdekében, hogy a megújuló energia előtérbe kerülhessen.
Afrika több vállalattal a leggyorsabb felszínre kerülő napenergia-piacok közül az egyik a fejlődő és fejlett világból, miközben befektetési alkalmakat keres. Egyiptom és Dél-Afrika a legvonzóbb piacok jelenleg, mindazonáltal másik kisebb gazdaságok is vonzanak befektetéseket.

Az év folyamán korábban az IFC InfraVentures és a Scatec Solar jelentett be egy vegyesvállalatot, hogy fejlesszenek egy 33 MW-os napenergia rendszert. Tavaly a Scatec Solar szintén összefogott a fejlődő országokra alkalmas norvég befektetési forrással (Norfund), hogy megújuló energiát fejlesszen Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában.

 

2015.09.24.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 2030 Érd, Piroska u. 12./2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg