GSE Napelem
Eddig kg
CO2 kibocsátástól óvtuk meg a Földet.
 
Vissza az oldal tetejére
Napelemrendszerek háztartások számára Napelemrendszerek cégek, közületek számára Naperőművek cégek, közületek számára Média Kapcsolat
Monokristályos full black napelem Polikristályos napelem Napelemes rendszerek árajánlat  


Főoldal :: Napelem Hírek Cikkek :: 1.4 GW tervezett megújuló energia Indiában ::

1.4 GW tervezett megújuló energia Indiában

Napelem, naperőmű, napenergiaEgyre több nemzetközi vállalat tervezi azt, hogy belép az indiai megújuló energia-szektorba.
Soha nem látott növekedés várható a következő néhány évben, a nagy cégek nem akarnak kimaradni ebből az üzletből.

A szingapúri központú Sembcorp bejelentette 1.4 GW megújuló energiát szeretne telepíteni Indiában az elkövetkezendő 5-7 év folyamán. A vállalatnak nincs közvetlen jelenléte Indiában, de nemrég szerzett egy irányító érdekeltséget a Green Infra vállalatban, mely Indiában vezető pozíciót tölt be a megújuló energia területén.700 MW kapacitású erőművet fog megvalósítani az év végéig, ennek a kapacitásnak nagyobb része szélenergia lesz. A Green Infra arra számít, hogy a következő 5-7 év  folyamán megkettőzi a megújuló energia működő kapacitását, egészen pontosan 1.4 GW-ig, melyből 1.1 GW szélenergia és 400 MW napenergia-napelem kapacitást terveznek.

 

A Sembcorp korábban szerzett érdekeltséget Dél-Indiában két termál erőmű projektben, ami több mint 2.6 GW kapacitást képvisel. Mindazonáltal médiaértesülések szerint a Semcorp úgy tűnik, jobban érdeklődik a közvetlenül az ipari fogyasztóknak eladott energiáért. A Semcorpnál tisztában vannak azzal, hogy a vállalatok Indiában megújuló energiából vásárolható elektromos áramot nem igazán tudnak vásárolni, még akkor sem, ha a jog ezt el is rendeli. Az India törvények nem régóta engedélyezik, hogy megújuló energiából közvetlenül fogyasztónak adjanak el elektromos áramot. Be kell látni, hogy bölcs üzleti döntés a közvetlenül energia eladás az ipari és nagykereskedelmi fogyasztóknak.

 

Le kell szögezni, hogy több külföldi vállalatnak van befektetése, vagy helyi leányvállalata, akik részt vettek a megújuló energia szektor fejlesztésében. Ezek közül néhány nagy név: GE Energy Financial Services, az Ázsiai Fejlesztési Bank, a Nemzetközi Pénzügyi Társaság, KfW Goldman Sachs (egy leányvállalaton keresztül).
 

2015.04.29.

 
Kapcsolat   GSE Napelem   Weboldalkészítés
Telefonszám Telefon:
+36 70 940 50 60 (Hétköznap: 8:00 - 16:00)
E-mail info@gsenapelem.hu
Cím GreenSys Electric Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Cím Google+
 
Facebook    Google plus
 
GSE Napelem Napelemrendszerek háztartások számára
GSE Napelem Napelemrendszerek cégek,közületek számára
GSE Napelem Naperőművek cégek,közületek számára
GSE Napelem Média
GSE Napelem Kapcsolat
GSE Napelem Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
honlapkészítés Budapest HW Online weboldalkészítés
honlapkészítés Budapest
Online Marketing
2012 Copyright ©
Wg